maanantai 11. helmikuuta 2013

Livbox kotiin ekaa kertaa - pienoinen pettymys!

Kuten vinkkasin taannoin Livboxista, saapui itselleni sellainen kokeiltavaksi nyt ensi kerran. Onko sitten boksia hypetetty liikaa vai onko tilauksia yhtäkkiä tullut enemmän kuin mihin toimittaja on varautunut, mutta rehellisesti sanottuna olin jokseenkin pettynyt boksin sisältöön.
Paketti näytti alkuun ihan mainiolta - nätti pakkaus!


Tyylikkään pakkauksen sisältä paljastui pieni helmikuinen tervehdys ja paljon paljon pakkausmateriaalia...

Vartalovoi tulee näin innokkaalle uimarille enemmän kuin tarpeen. Pakkaus oli 200 ml ja tuoksu kukkainen. Vartalovoin koostumus oli kohtuullisen kermainen, toivottavasti vartalovoi pysyy menossa mukana!

Babypink ei varsinaisesti ole niitä lempivärejäni kynsilakoissa, mutta kyllä tuo perusmaltillisena lakkana menee.. Kuvassa näkyykin uutukaiset punaiset geelikynteni ranskalaisella manikyyrilla... se on enemmän sitä minua. 

Hurjin pettymys tuli tuoksujen kohdalla - kyseessä oli tuoksunäytteet, joita saa pyytämällä ilmaiseksi vaikka Stockan kosmetiikkapuolelta! Toisissa bokseissa oli vaihtoehtoisesti käsilaukkukokoinen tuoksu, mutta minkäs teet -huono tuuri! Lady Gagan tuoksu oli jollain tapaa sitruunainen, yllätin itsenikin pitämällä noin tummasävyisestä tuoksusta. Chloe-tuoksu on varmaa tavaraa ja lähtee hätävaratuoksuksi omaan "nesessääri"-laukkuuni! Calvin Kleinin Encounter-tuoksu oli miesten, täytynee yrittää tunkea tuo miehelleni käyttöön. Kaikilla tuoksunäytteillä oli kokoa 1,2 ml.
3 x 7 ml seerumia, silmänympärysvoidetta ja yövoidetta. Mainiot yön yli vierailuun mukaan otettavat tuotteet, mutta kyllä rehellisesti sanottuna sain aivan toisen käsityksen boksin sisällöstä ja tuotteiden koosta livbox.fi-sivustolta. No mutta kun olen helposti uusista asioista innostuva, niin aion elää toivossa, etteivät seuraavat livboksit ainakaan kokonsa perusteella petä odotuksiani!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit